NGU IDLE - rastijärjestelmä ja perusennusteet (2024)

NGU IDLE - rastijärjestelmä ja perusennusteet (1)

  • Otsikko: NGU IDLE
  • Release Date:
  • Kehittäjä:
  • Kustantaja:
NGU IDLE:n tiedot ovat vielä epätäydellisiä. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Lyhyt selitys NGU Idlen "tick"-järjestelmästä ja kuinka sitä voidaan käyttää aikaennusteissa.

esittely

Kun pelaat NGU Idleä jossain vaiheessa tai toisessa, haluat todennäköisesti määrittää, kuinka kauan kestää jonkin asian suorittaminen, kuten NGU:n maksimoiminen tai edun ostaminen. Tämä opas tarjoaa perustietoja tämän tekemisestä sekä linkkejä verkossa oleviin resursseihin, jotka selittävät nämä asiat paljon paremmin kuin pystyn.

Jos etsit vain tietoja tietystä ominaisuudesta, voit painaa CTRL + F ja etsiä tiettyjä avainsanoja, kuten "NGUs" tai "Wandoos".

Olen pelannut NGU:ta lähes 20,000 XNUMX tuntia tässä vaiheessa ja katson olevani perillä sen järjestelmistä. Matematiikka ja/tai ajatteluprosessini eivät kuitenkaan välttämättä ole täydellisiä.Jotkin tämän oppaan tiedoista on otettu myös NGU Idle Wikistä, joka on loistava resurssi tietoa tästä pelistä. Tältä verkkosivustolta saadut tiedot ovat puhtaasti määrällisiä, eikä niitä ole tarkoitettu plagiointiin tai tekijänoikeusrikkomuksiin.

Tämä opas on tarkoitettu keskitason pelaajille, ja se sisältää joitain "spoilereita" pahan ja sad*stisen vaikeusasteen mekaniikasta.

Tämä opas päivitettiin viimeksi 30. syyskuuta 2022 Build 1.260:ssa.

Tick ​​System

NGU:n taustaohjelma pyörii "tikkien" ympärillä. Yhdessä sekunnissa on 50 punkkia.Tämä tarkoittaa, että jos edistymispalkki saavuttaa tasoja mahdollisimman nopeasti, se saa 50 tasoa sekunnissa pelin kuvanopeudesta riippumatta.

Alun perin lähettänyt 4G:

Melkein kaikki NGU:ssa toimii "pukeilla". Rasti on päivitys pelin sisäiseen tilaan ja niitä on 50 rasti päivitykset sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että useimmat edistymispalkit voivat saada täsmälleen yhden täyden tason rastia kohden tai 1 tasoa sekunnissa.

Tämä tarkoittaa:

  • Maksiminopeudella pyörivä tanko saa 3000 tasoa minuutissa. (50 * 60 = 3000.)
  • Maksiminopeudella pyörivä tanko saavuttaa 180,000 3000 tasoa joka tunti. (60 180,000 * XNUMX = XNUMX XNUMX.)
  • Maksiminopeudella pyörivä palkki nousee 4.32 miljoonaa tasoa joka päivä. (180,000 24 * 4,320,000 = XNUMX XNUMX XNUMX.)
  • Maksiminopeudella pyörivä tanko saavuttaa noin 30 miljoonaa tasoa yhdessä viikossa. (4,320,000 7 30,240,000 * XNUMX = XNUMX XNUMX XNUMX.)

Jos tiedämme, minkä tason haluamme tietyn palkin saavuttavan, tai enimmäistason, joka tarvitaan NGU:n kaltaisen ominaisuuden "täyttämiseen", voimme käyttää näitä lukuja määrittääksemme, kuinka kauan se kestää.

Sinun on kuitenkin myös otettava huomioon, että useimmat baarin nopeudet ja vaatimukset heikkenevät hitaasti tason noustessa - erityisesti Hacks and Wishes -kohdassa.

Alun perin lähettänyt 4G:

Yleisesti ottaen mitä alempana Hackien luettelo on, sitä hitaammin ne nousevat. Lopuksi tärkein tekijä riippuu Hackin tasosta. Joissakin esimerkeissä, tasolle 100 mennessä, seuraavalle tasolle pääseminen kestää 219 kertaa kauemmin. Tasolle 1000 mennessä se on 2,370,000 XNUMX XNUMX-kertainen päästäksesi seuraavalle tasolle.

Haluan myös selventää, että tietääkseni näyttösi virkistystaajuus tai muut vastaavat tekijät eivät vaikuta rastijärjestelmään.Minulla on 144 hertsin näyttö, ja Steamin FPS-laskurin mukaan NGU Idle toimii tietokoneellani nopeudella 70 kuvaa sekunnissa. Siitä huolimatta kaikki toimii edelleen 50 tikkua sekunnissa. En usko, että pelin käyttäminen korkeammalla tai pienemmällä kuvanopeudella muuttaa tätä.

Peruskoulutus

Peruskoulutus, kun se liittyy rastijärjestelmään, on yksinkertainen. Jos hyökkäys- ja puolustustaidot tasoitetaan maksiminopeudella, ne nousevat 50 kertaa sekunnissa.

Jos kaikki kuusi taitoa kussakin luokassa tasoitetaan maksiminopeudella, sinun pitäisi saada 13,157,000 XNUMX XNUMX perushyökkäystä ja puolustusta joka sekunti.Jos olet ostanutInsta Training CapSellout Shopista jaKoulutus Auto AdvanceEXP-kaupasta, sinun ei tarvitse huolehtia tästä ensinnäkään. Energia allokoituu automaattisesti aina kun synnytät uudelleen.

Lisäykset

Lisäykset ovat helppoja. Jos ne juoksevat suurimmalla nopeudella, ne nousevat 50 kertaa sekunnissa.

Lisäysten nopeus, voimakkuus ja kertoimet riippuvat monista asioista, kuten NGU:ista, laitteista, haastepalkinnoista, energiatehosta jne.

Edistynyt koulutus

Advanced Training on melko yksinkertaista ja toimii tämän oppaan tarkoituksissa samalla tavalla kuin Augments. Jos valikon eri tilastoihin on varattu tarpeeksi energiaa, ne nousevat 50 kertaa sekunnissa.

Lopulta voit saada Toivon, että olisin lopettanut Advanced Trainingin ikuisesti! toive, joka tekee juuri sen, mitä se sanoo. Jos sinulla on tämä toive, sinun ei tarvitse enää koskaan hallita Advanced Trainingia. Kaikki sen tilastot nousevat jatkuvasti 50 kertaa sekunnissa, vaikka niille ei osoitettaisi energiaa.

aikakone

Suhteessa rastijärjestelmään Time Machine on melko yksinkertainen, mutta siinä on yksi ainutlaatuinen temppu, joka tulee pitää mielessä.

Kun aloitat koneen nopeuden nostamisen, se lisää keltaisen Time Machine -palkin nopeutta valikon alareunassa. Kuitenkin tasolla 49 tämä palkki saavuttaa oman maksiminopeudensa. Tämä aiheuttaa ongelman, koska palkkia ei voi täyttää enempää kuin 50 kertaa sekunnissa, kuten olemme aiemmin todenneet.

Sen sijaan, jos nostat sitä entisestään, "Machine Speedistä" tulee oma kertoimensa Time Machinen ulostulolle. Muu kuin tämä, Time Machinen tulos riippuu useista tekijöistä, kuten NGU:istasi, haastepalkinnoista jne.

Veren magia

Blood Magic on toinen helppo tapa. Jos rituaalia ajetaan suurimmalla nopeudella, se tuottaa verta 50 kertaa sekunnissa.

Muista myös se, että jokainen rituaali vaatii kymmenen kertaa enemmän taikuutta kuin edellinen rituaali.

Tässä esimerkissä Poke Yourself with a Tack tarvitsee noin 800 miljardia magiaa, kun taas Turn Yourself Inside Out tarvitsee 8 kvintiljoonaa.

Blood Magicin tuottaman veren määrä riippuu useista tekijöistä, kuten MacGuffins, Hacks jne.

ITOPOD

Voit teoriassa käyttää tick-järjestelmää laskeaksesi ajan, joka kuluu vihollisten uudelleensyntymiseen, ja siten kuinka monta etupistettä ansaitset tietyllä aikavälillä, mutta on paljon helpompaa käyttää Sekalaiset -kohdassa esitettyä respawn-prosenttia. Tilastotietojen seikkailuosio:

Jaa etupisteesi per tappo uudelleensyntymisajalla, niin saat likimääräisen PP-pisteesi sekunnissa.Minulle se on noin 2,268 XNUMX tällä hetkellä. Voit sitten kertoa vastaavasti arvioidaksesi kuinka monta PP:tä ansaitset minuutissa, tunnissa, päivässä tai muussa ajassa.

Näiden tietojen perusteella tiedän, että ansaitsen tällä hetkellä noin 136,000 8 PP:tä minuutissa, noin 196 miljoonaa PP:tä tunnissa ja noin XNUMX miljoonaa päivässä.

Muista, että tulokset voivat vaihdella ja muuttua huomattavasti riippuen laitteistasi, nykyisestä ITOPOD-lattiasta, NGU:ista jne.

Wandoos

Kuten aiemmin mainitsin, tankojen nopeudet ja vaatimukset pahenevat hitaasti tason noustessa.

Wandoos on kuitenkin harvinainen poikkeus tästä.Sen tasoitusnopeudella ei ole mitään tekemistä sen energiatason tai taikatason kanssa. Yleisesti ottaen tasoitusnopeuden ei pitäisi koskaan olla vähentää, paitsi silloin, kun synnytät uudelleen tai vaihdat vaikeuksia.

Sen sijaan sinun tulee huolehtia Wandoosiin talletetun energian ja magian määrästä. Jostain syystä energiaasi ja taikuuttasi

tehoeivät vaikuta tasausnopeuteen, toisin kuin muut ominaisuudet.

Alun perin lähettänyt 4G:

HUOMAA: Energy Power ja Magic Power eivät toimi tässä: Tämä käyttöjärjestelmän versio ei vain tue näitä ominaisuuksia.

Wandoos-tasoitusnopeus vaihtelee myös sen käyttämän käyttöjärjestelmän sekä Advanced Trainingin, NGU:iden, Gold Diggerien, Beardsin, tiettyjen esineiden, esinesarjojen ja MacGuffinien mukaan.

Uskon, että energia- ja magic-tasot Wandoosissa ovat molemmat 1 miljardi, vaikka en tiedä tätä varmasti. Jos se on miljardi, sinun on käytettävä Wandoosia maksiminopeudella noin 232 päivän ajan maksimoidaksesi sen. En suosittele tämän tekemistä, ellei sinulla ole kirjaimellisesti mitään muuta tekemistä energian ja magian kanssa –

Muista, että Wandoosin energia- ja taikatasot nollautuvat, kun synnytät uudelleen, vaihdat vaikeuksia tai vaihdat käyttöjärjestelmää.

NGU:t

NGU:t ovat yksi vaikeimmista ominaisuuksistatäysinmaksimi, ja tärkein syy, miksi halusin oppia punkkijärjestelmästä.

Kutakin vaikeutta kohti on 9 Energy NGU:ta ja 7 Magic NGU:ta. Tämä tarkoittaa, että meillä on yhteensä 48 NGU:ta tasolle nousevana. Asiaa pahentaa se, että kunkin kansalaisyksikön enimmäistaso on 1 miljardi.Jos NGU:ta ajetaan maksiminopeudella 24/7, kestää noin 7.5, jotta se nousisi kokonaan alusta loppuun.

Se voi tuntua pelottavalta luvulta, varsinkin kun ottaa huomioon sen tosiasian, että kansalaisjärjestöjen tuotto pienenee. Ymmärrän täysin, jos et halua odottaa niin kauan, eikä se ole ollenkaan välttämätöntä. Tästä huolimatta, jos päätät "työskennellä älykkäämmin, ei kovemmin", on joitakin tapoja, joilla voimme lyhentää kaikkien NGU:iden suorittamiseen tarvittavaa aikaa. On kolme päätapaa tehdä tämä:

1. Nosta NGU:iden tasoa samanaikaisesti, kun mahdollista. niin hyvin kuin voit.Älä missään tapauksessa kaada kaikkea energiaasi NGU Augmenteihin, odota sen päättymistä, sitten NGU Wandoos, sitten NGU Respawn ja niin edelleen. Pyri sen sijaan tasoittamaan kaikki NGU:t jokaiseen vaikeuteen kerralla.

Ymmärrän kyllä, että suurimman osan ajasta et pysty nostamaan jokaista NGU:ta samaan aikaan, etenkään pahan ja sad*stisen vaikeuksissa.Tällaisissa tilanteissa parasta, mitä voit tehdä, on määrittää, mitä tilastoja arvostat eniten, ja siten NGU:iden tulisi olla muiden edelle. Minulle ne ovat Adventure, Power, Respawn ja PP. Lopulta en kuitenkaan voi päättää sitä puolestasi. Valitse mitä tunnet tarvitsevasi lisää ja voit nostaa tasoa kohtuullisella nopeudella.

2. Osta NGU Quirks.The Beast myy kahta hämmästyttävää otetta, jotka voivat helpottaa tätä prosessia paljon:The Beast NGU Quirk EverjaTasainen Beast-er NGU Quirk. Edellinen tekee siitä niin, kun nostat Evil NGU:n tasoa, myös saman NGU:n normaali versio nousee.

Jos sinulla on esimerkiksi tämä omituisuus, Evil NGU Augments -taso 50 ja normaali NGU Augments -taso 75, jatka Evil NGU:n tasoa korkeammalle,sekänousee tasolle. Evil Augmentista tulee taso 51 ja tavallisista Augmenteista 76.

Petomiestekee saman asian, mutta sad*stisille ja pahoille NGU:ille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos sinulla on molemmat Quirkit ja siirryt sad*stisen NGU:n tasolle, saat tason myös pahalle ja normaalille NGU:lle.

Tällä Quirkillä on kuitenkin joitain rajoituksia. Ensinnäkin se ei toimi taaksepäin. Normaalin NGU:n tasoittaminen itse ei koskaan lisää sad*stista NGU:ta. Tämä Quirk menettää myös käyttötarkoituksensa ja siitä tulee jokseenkin tarpeeton kahden ensimmäisen ongelman NGU:n valmistuttua.

Jos jostain syystä yrität vain nostaa sad*stisia NGU-ryhmiäsi, tämä Quirk ei auta saavuttamaan sitä.Kuitenkin, jos normaalit ja Evil NGU:si ovat alle maksimitason, suosittelen silti hankkimaan sen siitä huolimatta, koska ne ovat edelleen arvokkaita ja voivat jopa lisätä sad*stisia NGU-tasoitusnopeuksiasi.

Tässä suhteessa Quirk on edelleen epäsuorasti hyödyllinen sad*stisessa vaikeudessa.

3. Ymmärrä NGU:iden säännöt ja rajoitukset.

  • Voit tasoittaa aiempien vaikeuksien NGU:ita, mutta et NGU:ita myöhemmin vaikeuksia. Esimerkiksi Evil-vaikeuksissa voit vaihtaa normaalien ja pahan NGU:iden välillä, mutta et sad*stisten NGU:iden välillä, vaikka sinulla olisi jo sad*stinen vaikeus avattu.
  • Et voi nostaa NGU:ita eri vaikeuksista samanaikaisesti, edellä mainittujen omituisten tilanteiden ulkopuolella. Haluaisin selventää, että tarkoitan tällä sitä, että et voi antaa energiaa esimerkiksi normaaleille NGU Augmenteille ja Evil NGU Wandooille samanaikaisesti.
  • NGU:t vaativat enemmän resursseja ylläpitääkseen maksimitasoitusnopeutta NGU:n tason noustessa. Tämä ei ole niin ankara kuin muut ominaisuudet, kuten Hacks, mutta se on silti otettava huomioon. Älä oleta, että NGU, joka on jätetty pyörimään suurimmalla nopeudella, on edelleen maksiminopeudella, kun palaat, varsinkin jos suljet pelin pitkäksi aikaa.

Jos nostat NGU:t optimaalisella tavalla, ja kuten olen aiemmin kuvaillut, se kestää teoreettisesti enintään noin kaksi vuotta. Teoreettinenminimion aiemmin ilmoitettu seitsemän ja puoli kuukautta, mutta se perustuu olosuhteisiin, jotka eivät suoraan sanottuna ole käytännöllisiä. Epäilen vahvasti, ettet pääse Evil-vaikeuksiin saamatta edes joitakin tasoja normaaleissa NGU:issasi, saati vielä vähemmän päästä sad*sticiin ja säästää 100,000 XNUMX QP:tä Petomies Oikku. Jos tämä on todella mahdollista, haluaisin tietää.

parrat

Parta on jopa helpompaa kuin Advanced Training, ja se vaatii vain vähän tai ei ollenkaan huoltoa, kun olet avannut kaikki seitsemän paikkaa.

Alun perin lähettänyt 4G:

Kun parta on aktiivinen, sen saavuttama nopeus perustuu energia- tai taikatankoihisi ja energia- tai taikavoimasi neliöön, jaettuna nopeuskertoimella, joka vaihtelee parrasta riippuen, ja aktiivisten partojen lukumäärällä.

Vaikka Beardsilla ei ole erityistä Quirkiä, kuten Advanced Training, on melko helppoa saada ne kaikki juoksemaan maksiminopeudellaan 24/7.

Muut ominaisuudet

Seuraavat valikot eivät juurikaan ole riippuvaisia ​​rastijärjestelmästä, joten ne eivät sisälly tähän oppaaseen:

  • Taistele pomoa vastaan
  • Rahakuoppa
  • Inventaario
  • Yggdrasil
  • Gold Diggers
  • MacGuffins
  • Hacks
  • Wishes
  • Kortit
  • Ruoanlaitto

Monet näistä ovat tiukasti riippuvaisia ​​ajasta tai muuten nousevat liian hitaasti, jotta niitä voitaisiin mitata esimerkiksi "sekunnissa".

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä varten NGU IDLE opas. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut etsintä. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
NGU IDLE - rastijärjestelmä ja perusennusteet (2024)

FAQs

How long does it take to complete NGU Idle? ›

Updated:
Single-PlayerPolledAverage
Main Story72095h 38m
Main + Extras35216h 14m
Completionist105175h 30m
All PlayStyles204103h 40m

What should I spend exp on NGU Idle? ›

How to Spend EXP Early. Your first experience should be spent on energy speed to get it to a Total Speed of 25, then Base Bars of 4, Total Speed of 50, and Base Cap of 300k. NOTE: energy speed ("eSpeed") will only be effective in certain increments.

How often should I rebirth my NGU Idle? ›

Rebirthing 3 times in a row (each under 30 minutes long and each defeating boss 37+) Rewards the player with a special, one-time bonus of: 200 EXP.

How to increase energy cap NGU Idle? ›

Energy is the first basic resource you get in the game.

This cap will increase by 1 Energy every 20 Energy you get, at every rebirth. The initial soft cap is 100,000 Energy, and when you reach it, it'll stop increasing. The only way to get it higher is by purchasing more in the Spend EXP menu.

How to increase drop chance ngu idle? ›

The neckbeard is unlocked after defeating UUG the Unmentionable and consuming UUG's armpit hair. Activating this beard will increase drop chance over time. Rebirthing with this beard active will give a permanent increase to drop chance.

How do I reset my idle life? ›

If you want to restart the game, uninstall it, and download it again.

Is iron pill permanent ngu? ›

Iron Pill: every 11 ½ hours you will be able to cast an iron pill spell. It will permanently increase your power/toughness. The more blood you put in, the stronger it gets.

What is the max level in Ngu idle? ›

The max level of NGUs is 1 billion. Assuming the bars are BB-ed (blue bar-ed; i.e. at max speed, meaning they gain 50 levels/s), it would take 231 days, 11 hours, 33 minutes, and 20 seconds to reach maximum. In this scenario, each NGU would be gaining 4,320,000 (4.32e6, or 4.32 million) levels per day.

What does the money pit do in Ngu idle? ›

The Money Pit is unlocked by gathering 100,000 gold, which is the minimum amount needed to get a reward. It allows the player to discard gold in return for a random reward. The "Money Pit" menu button will light up in green to notify you when it is ready to be used.

How to speed up basic training ngu idle? ›

An ITOPOD perk which causes each skill to level up by 2 instead of 1 every time the bar fills. This will double the speed of Basic Training.

How to get more magic ngu idle? ›

Magic is unlocked by defeating boss 37, unlocking alongside Blood Magic. It a resource similar to Energy. It works the same way as Energy. Every time the blue bar is filled you will gain idle Magic, and like energy, its Speed, Power, Cap and Bars can be upgraded.

What is the minimum Respawn time in Ngu? ›

The respawn base time is 4 seconds. This can be reduced by: -5% from finishing the Clock set.

How can I increase my energy limit? ›

You can change your energy levels by changing your lifestyle. Limit ultra-processed foods, reduce alcohol, and quit smoking. To boost your energy, prioritize your sleep, water intake, and physical activity, and identify the best methods for you to cope with stress.

How to get perk points ngu idle? ›

Perk Point (PP) is the currency used in "I.T.O.P.O.D PERKS" and is earned by killing dudes in the Infinite Tower of Pissed-Off Dudes, aka ITOPOD.

How do you unlock the beast in Ngu idle? ›

Initial Area Unlock

First, you have to have beaten Boss 132 (Chocolate Salty Balls) to unlock The Beast titan fight area. This will pit you against a mob. The Guardian drops A Crumpled Note, which will give you hints on how to awaken The Beast.

What is the lowest Respawn time in Ngu? ›

The respawn base time is 4 seconds. This can be reduced by: -5% from finishing the Clock set.

When to use iron pill ngu idle? ›

Iron Pill: every 11 ½ hours you will be able to cast an iron pill spell. It will permanently increase your power/toughness. The more blood you put in, the stronger it gets.

When to switch to evil ngu? ›

Even before you're ready to farm evil, you should enter it as soon as you can just for the extra BP and go back to normal afterwards. Save up some AP and buy the evil-only accessory slot from the shop, too, which is usable in normal mode. You will be ready around the time you hit 24m total exp.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5706

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.