Juul Starter Kit Başlangıç Seti - (2024)

Juul Starter Kit Başlangıç Seti

Juul Starter Kit Full JuulBaşlangıç Seti Buhardan stoklarında yer almakta olup,kapıda ödemeve hızlı teslimat imkanı ile güvenle sitemizden sipariş verebilirsiniz. 4 adet Yeni TeknolojiJUUL PodiçerenJUUL Başlangıç ​​Seti.JUULcihazının kullanımı çok kolaydır ve klasik sigarayı bırakmak için harika bir e-sigara alternatifidir.Düğme yok, sadece bir Juul Pod yerleştirin ve için nefes alın.

JUUL’un ana gövdesi, pili, bir sıcaklık regülatörünü ve JUUL’un şarj seviyesini ve vaping yaptığınızda algılamayı sağlayan bir dizi sensör içerir.JUUL cihazı, manyetik bir USB şarj cihazı ile şarj edilir. Tamamen şarj olması yaklaşık bir saat sürer ve en iyi şekilde bir dizüstü bilgisayar veya bilgisayar aracılığıyla şarj edilir.

(Kesinlikle Prizde Şarj Etmeyin)

Juul Starter Kit Başlangıç Seti
JUUL kiti 2015 yılında sahneye çıktığında, eski ‘çiğ-benzeri’ şık ve modern bir görünüm, tüy gibi hafif gövde ve düğmesiz pod sisteminin sadeliği ile yeniden tasavvur etmesiyle vaping dünyasında devrim yarattı. . Şimdi, yeni JUUL cihazının gelişiyle, akıllı telefonlar için yenilikçi yeni bir uygulama ile deneyim daha da kullanıcı dostu hale geliyor. JUUL, JUUL’unuzu Bulun ve Cihazınızı Güvenli Hale Getirme gibi özelliklere erişmek için JUUL uygulamasıyla eşleştirilebilir. Yeni JUUL, normal Juul Pod’ları ile uyumludur.

1 x Çoklu Paket Dört JUUL Pod içerir (Mango Nektarı, Kraliyet Kremi, Altın Tütün, Buzul Nane)

JUUL CİHAZINIZI GÜVENLEYİN

JUUL’unuzu bir daha asla kaybetmeyin. Menzil içindeyken, bir ses çalmak için ping atın. Menzil dışındaysa, telefonunuzla en son nerede eşleştiğine bakın.

UYGULAMA SADECE ANDROID™️ PLATFORMU İÇİN MEVCUTTUR.

JUUL kiti, cihaza solunarak etkinleştirilen yerleşik 280 mAh pil ile tam olarak eskisi gibi çalışır ve özel bir ateşleme düğmesine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. JUUL, gerçek bir sigaranın tatmin edici boğaz vuruşunu esrarengiz bir hassasiyetle taklit eden çekişinin etkinliği nedeniyle haklı olarak kutlanmaktadır.

Manyetik USB şarj bağlantı noktası sayesinde şarj hızlı ve kolaydır ve bir dizüstü bilgisayar veya bilgisayar aracılığıyla tam şarj yalnızca bir saat sürer. JUUL’un gövdesinde bulunan LED ışığı %50-100 şarjı göstermek için yeşil, %25-50 şarjı göstermek için kehribar ve düşük pil konusunda sizi uyarmak için kırmızı renkte yanıp sönecektir.

2 ml’lik e-sıvı içeren bölmelerin değiştirilmesi son derece basittir ve boş JUUL bölmesini cihazdan çekip yerine yeni bir bölmeyi tıklayarak değiştirilebilir.

JUUL kapsülleri, 20mg nikotin tuzu e-sıvı içerir ve altı lezzetli tatmin edici aromada gelir: Golden Tobacco, Glacier Mint, Mango Nectar, Apple Orchard, Alpine Berry ve Royal Crème.

Juul modelleri en popüler elektronik sigara çeşitlerindendir. Güçlü teknolojisi yanı sıra yoğun içimi ile dikkat çeken Juul ürünleri, günlük kullanım için oldukça uygundur.

Birbirinden farklı aroma çeşitliliğine de sahip olan Juul ürünleri, tatmin edici ve kaliteli bir nefes deneyimi sunmaktadır. Hızlı şarj edilebilme özelliği ile de en kullanışlı ürünleri içeren Juul çeşitleri, boğazı yakmayan ancak etkili nefes vuruşu deneyimi sunmaktadır.

Juul Başlangıç Seti

Eğer Juul kullanmaya yeni başlayacaksanız, tercih edebileceğiniz farklı başlangıç setleri içerisinden seçiminizi yapabilirsiniz. Juul 1 başlangıç setini aldığınızda içerisinde ayrı ayrı 4 adet pod gönderilmektedir. Eğer Juul 2 başlangıç setini almak istiyorsanız 2 ayrı pod şeklinde ürünü teslim alabilirsiniz.

Juul kitleri tam anlamı ile gerçek bir sigara deneyimi sunacak en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Oldukça hassas bir teknoloji ile geliştirilen Juul setleri sayesinde daha sağlıklı bir buhar keyfi yaşama ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

Kit içerisindeki Juul cihazını şarj etmek için dilerseniz bilgisayarınızı da tercih edebilirsiniz. Cihaz üzerinde şarj oranını belli eden ışık ayarına dikkat etmelisiniz.

Eğer şarj ışığı yeşil olarak yanıyor ise Juul cihazın şarjı yaklaşık olarak %50 ile %100 arasındadır. Ancak kehribar renginde bir ışık yanıyor ise şarjın %50 ile %25 oranlarında olduğu belli olmaktadır.

Juul cihazının pil düzeyinin düşük olduğu ise kırmızı ışıktan belli olmaktadır. Kırmızı renkteki ışık yanıp söndüğü zaman cihazınızı şarj edebilirsiniz.

Juul Pod Modelleri İle Konforlu Kullanım

Juul pod modellerinin popüler olmasının en önemli nedeni de konforlu bir kullanım deneyimine sahip olmasıdır. Dudaklarınızın arasında sıkmanıza gerek kalmadan kolaylıkla nefes alabilirsiniz.

Çekmiş olduğunuz buhar yoğunluğu sizin nefes çekme oranınız ile orantılıdır. İçerisindeki likit bitene kadar aynı yoğunlukta ve kalitede buhar çekmeye devam edebilirsiniz.

Normal çekiş göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanan Juul ürünleri yumuşak bir içime sahiptir. Eğer gereğinden fazla şekilde çekiş yaparak buhar çıkartma isterseniz likit hava yolundan çıkabilir. Bunun için kendinizi sıkmadan ve kolaylıkla Juul ürünlerini çekerek buhar alabilirsiniz.

Lezzetli Ve Tatmin Edici Aromalar

Juul kapsülleri modern tasarımları kadar eşsiz ve yoğun aromaları ile de dikkat çekmektedir. En çok tercih edilen popüler aromalar içerisinde Golden Tobacco yer almaktadır.

Mango ve Apple Orchard aromaları da yoğun ve tatmin edici lezzetleri ile dikkat çekmektedir. Glacier Mint ve Alpine Berry ile Royal Creme aromaları da Juul kapsüllerinde aranılan yoğunluğa sahip olan aroma çeşitlerindendir.

Juul Kullanmanın Avantajları

  • Juul modelleri diğer pek çok e-sigara çeşitlerine nazaran daha portatif ve kompakt bir tasarıma sahiptir.
  • Oldukça küçük ve hafif olmasının yanı sıra şık tasarımları ile de günlük kullanım için oldukça idealdir.
  • Alacağınız herhangi bir Juul modelinde kartuş kurulumu yapmanıza gerek kalmadan hemen kullanıma başlayabilirsiniz.
  • Karmaşık bir yapısı olmadığı için kolaylıkla kullanılabilmektedir. Sadece şarj ettiğiniz cihazı, ana gövde kısmına takarak ürünü kullanabilirsiniz.
  • Yoğun lezzet deneyimi garantisine sahip olduğu için sigara kullanımına en yakın nefes kalitesi sunmaktadır. Farklı aroma çeşitliliğine de sahip olduğu için istenilen buhar aromasına ulaşılabilmesini sağlar.
  • Juul cihazlarının üretim aşamasında kapasiteleri ve nefes sayıları belirlenmiş olsa da kullanım durumuna göre farklılık gösterebilmektedir.
  • İçerisinde bulunan sıvı likit kesinlikle sızıntı yapmamaktadır. Bunun için cebinizde veya çantanızda güvenle taşıyabilir ve istediğiniz zaman kullanmaya devam edebilirsiniz.

Juul Kullanımında Dikkat Edilecek Noktalar

İlk defa Juul alacaksanız, öncelikli olarak almış olduğunuz kitin özelliklerine dikkat etmelisiniz. Eğer Juul 1 başlangıç kiti alacaksanız içerisinde 4 adet pod kartuşa da sahip olabilirsiniz. İkinci ürün paketi içerisinde ise 2 adet kartuş ve cihazın pil gövdesi ayrı ayrı gönderilmektedir.

Kit içerisinden çıkan kartuşlardan birini, cihaza çok hafif bir şekilde iterek yerleştirebilirsiniz. Kartuşu tam cihazın gövde kısmına doğru ittiğiniz zaman direkt olarak yeşil ışık yanacaktır. Daha sonra cihazdan nefes alarak çekim yapabilirsiniz.

Kullanım sürenize bağlı olarak cihazın pil yüzdesinin kullanımı değişebilecektir. Cihazın sağlıklı bir şekilde çalışmaya başladığını anlamak için, kartuşu cihaza yerleştirdikten sonra mutlaka yeşil ışığın yandığını görmelisiniz.

Eğer cihazın LED kısmında herhangi bir ışık yanmıyor ise cihazı kullanamayabilirsiniz. Yeşil ışıktan sonra cihazın ucundaki siyah kısmı dudaklarınıza yerleştirerek çekim yapabilirsiniz.

Juul Starter Kit Başlangıç Seti - (2024)

FAQs

How to charge Juul starter kit? ›

To recharge, insert the JUUL into the USB charging dock (it comes in the starter pack) and insert the dock into a USB port (some hotels have USB ports for phones, others will need USB plug adapters). Speak to staff if unsure. Charge the device in the dock for at least 1 hour.

How long to charge JUUL first time? ›

Your JUUL Device charges via USB port in one hour.

How to reset JUUL? ›

LED flashes rainbow colours: Simply remove the JUUL pod and reinsert it to reset the device.

How to fix a JUUL pod that won't hit? ›

The first thing you should do if your JUUL doesn't 'hit' or activate at all is to clean the connection points, as addressed previously. Use a cotton wool swab to do so, and be sure to clean all connection points - primarily those on the base of the pod and inside the slot where the pod goes.

How do I know if my JUUL is fully charged? ›

Your JUUL Device is charging when the LED lights pulse white. You'll know your device is charged when the light stops pulsing and is solid green. It takes about an hour to fully charge your JUUL Device.

Why is my JUUL2 blinking blue? ›

Lights will flash blue once the device has been paired.

Is it OK to charge JUUL overnight? ›

To avoid problems like overcharging or damaging your device, it is strongly recommended to avoid leaving your e-cigarette plugged in all night. It's better to charge the battery for shorter periods during the day when you can keep an eye on the charging process.

Can I charge a JUUL without the charger? ›

Easy Way to Charge a JUUL without a JUUL Charger

Snip the small end off of a USB phone charging cord. Cut off the insulation from the cord and separate the black and red wires. Then, strip the red and black wires and touch them to the right and left sides of the bottom of the JUUL.

How can I make my JUUL battery last longer? ›

The best way to keep your vape battery healthy is to avoid overcharging it, use the right wattage and temperature settings, give it a good clean regularly and use high-quality accessories.

Why does my JUUL crackle? ›

The crackling noise comes from the process of vaping itself. E-liquid or vape juice is rapidly heated to turn into vapour by your coil when inhaling through your device. The crackle is often a sign of your vape performing the function it's supposed to perform! It is an indication of the evaporation process.

Why is my brand new JUUL not working? ›

If your JUUL® battery is fully charged – and it isn't hitting with any pod – it's likely that e-liquid, pocket lint or some other contaminant is either preventing the pod from making a good connection with the battery or preventing the JUUL® device from detecting your puffs.

How do you make a dead JUUL work? ›

To potentially revive a dead disposable vape, try charging it for 20 minutes or reinserting the cartridge. If the battery shows no sign of life, consider checking for liquid in the cartridge or replacing the battery. However, success isn't guaranteed, and purchasing a new vape may be necessary.

Why is my pod not hitting? ›

Start by making sure that your device is fully charged; if it still doesn't work after that then try cleaning out any residue from where the pod connects to the device before connecting a new one. For more serious problems like faulty connections, consider replacing both pod and battery for optimal performance.

Why is my vape charging but not hitting? ›

If your pen charges but won't hit, unscrew the cartridge and carefully twist it back on—aiming for a finger-tight hold. Screwing on the cart with the wrong amount of pressure can cause problems between the atomizer and the battery, making it seem like you have a clog or blockage.

How to activate JUUL? ›

No buttons are required to turn it on. Once you have inserted a JUULpod into your JUUL Device, simply puff on the mouthpiece.

How to use Juul Starter Kit? ›

Once you have your hands on a Juul Starter Kit, using it couldn't be any simpler. Choose whichever pod you want, remove the coloured cap and put the cartridge end into the Juul pen. The pod, which contains the flavour and nicotine, is also your mouthpiece.

Can you charge a JUUL without a JUUL charger? ›

Just cut a few wires inside an old iPhone or Android phone cord and place them against the bottom of the device to charge it up! Keep reading to learn how to make a JUUL charger, as well as how to use JUUL's branded charger.

How do you revive a dead JUUL? ›

TRY AN EXTENDED CHARGE

If your JUUL® vape device still isn't charging – and you're certain that the pins and contacts are all clean – it's possible that the battery is completely dead. Some people have been able to revive dead JUUL® batteries by leaving them connected to their chargers for several hours.

Why is my JUUL vape flashing red? ›

2 lights indicate 50% or less battery remaining. 1 light indicates 25% or less battery remaining. 1 flashing red light indicates charging required.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6324

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.